Wie, Wat, Waarom en hoe?

Waarom een webdesigner inhuren?

Onze missie is om jouw online aanwezigheid te transformeren van gewoon naar buitengewoon. Door onze expertise als webdesigners toe te voegen aan onze kant-en-klare websites, kunnen we een uniek tintje geven aan jouw online identiteit. Of je nu een kleine ondernemer bent die een pakkende website nodig heeft of een groter bedrijf dat op zoek is naar een opvallende online showcase, we staan klaar om je te helpen. Met maatwerkdesign en aandacht voor details zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen functioneel is, maar ook een krachtig instrument wordt om je merk te laten stralen.

Afspraken

1. Projectomvang en doelstellingen:
Allereerst gaan we samen de doelstellingen van het project definiëren en de verwachte resultaten in kaart brengen, inclusief functionaliteit, designvereisten en deadlines.

2. Communicatie en feedback:
Vervolgens spreken we af hoe de communicatie zal verlopen tijdens het project, inclusief frequente updates en de feedbackmomenten.

3. Betaling:
Aan de hand van de gewerkte uren krijg je een factuur. Wanneer het een project betreft van meer dan 5 uren, dan wordt er altijd per 5 uur gefactureerd.

Menu

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze website services en handige tips!