Wie, Wat, Waarom en hoe?

Waarom is een storingsabbonement handig?

Waarom zou je een storingsabonnement moeten overwegen voor je kant-en-klare website? Hier zijn een paar goede redenen:

1. Minimale downtime: Storingen of technische problemen kunnen altijd optreden, en ze kunnen je website tijdelijk offline halen. Met een storingsabonnement staan wij paraat om eventuele problemen snel op te lossen, waardoor de downtime van je website tot een minimum wordt beperkt en je bedrijf online blijft draaien.

2. Deskundige hulp: Als je een storing ondervindt, is het fijn om te weten dat je kunt rekenen op deskundige hulp. Met een storingsabonnement heb je toegang tot ons team van experts die snel kunnen diagnosticeren wat er mis is en de nodige stappen kunnen ondernemen om het probleem op te lossen.

3. Gemoedsrust: Het hebben van een storingsabonnement geeft je gemoedsrust, wetende dat je website in goede handen is. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische problemen of storingen, omdat wij voor je klaarstaan om ze snel en efficiënt op te lossen.

Kortom, een storingsabonnement biedt niet alleen snelle en deskundige hulp bij technische problemen, maar het geeft je ook gemoedsrust en zorgt ervoor dat je bedrijf online blijft draaien, zelfs in het geval van onvoorziene storingen.

Afspraken

1. Beschikbaarheid van ondersteuning:
Technische ondersteuning is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

2. Reactietijd:
We streven ernaar om binnen 2 uur te reageren op meldingen van storingen tijdens onze kantooruren.

3. Scope van de service:
Het storingsabonnement dekt het oplossen van technische problemen en storingen die buiten de controle van de klant vallen. Het omvat geen wijzigingen aan de website-inhoud of nieuwe functie-implementaties. Wanneer het oplossen van een storing meer dan 5 uur in beslag neemt, geldt er een extra uurtarief.

4. Communicatiekanalen:
Er zal altijd gecommuniceerd worden per whatsapp of email.

Menu

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze website services en handige tips!