Wie, Wat, Waarom en hoe?

Waarom is een onderhoudsabbonement handig?

Hoewel kant-en-klare websites een geweldige manier zijn om snel online te gaan, is het belangrijk om te onthouden dat een website een levendig en dynamisch platform is dat regelmatig onderhoud vereist. Hier zijn een paar redenen waarom een onderhoudsabonnement een slimme keuze is:

1. Beveiligingsupdates: Het internet is constant in beweging en hackers zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om websites binnen te dringen. Met een onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat je website regelmatig wordt bijgewerkt met de nieuwste beveiligingspatches en updates, waardoor de kans op een beveiligingslek wordt geminimaliseerd.

2. Prestatieoptimalisatie: Een goed onderhouden website presteert beter. We monitoren de prestaties van je website en voeren indien nodig optimalisaties uit om ervoor te zorgen dat je site snel laadt en soepel werkt op alle apparaten en browsers.

3. Back-ups en herstel: Het maken van regelmatige back-ups van je website is essentieel om gegevensverlies te voorkomen. Met een onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat er regelmatig back-ups worden gemaakt en dat je website snel kan worden hersteld in geval van een noodsituatie. Kortom, met een onderhoudsabonnement voor je kant-en-klare website kun je met een gerust hart online gaan, wetende dat je website veilig, snel en goed onderhouden is.

Afspraken

1. Beschikbaarheid van ondersteuning:
Onderhoud vind plaats tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

2. Omvang van de service:
Het onderhoudsabonnement wil zeggen dat wij systeem-updates, extra back-ups, prestatieoptimalisatie en beveiligingspatches uitvoeren.

3. Communicatiekanalen:
Er zal altijd gecommuniceerd worden per whatsapp of email.

Menu

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze website services en handige tips!